BUNK RESTAURANT IN AMSTERDAM NOORD

We zijn de hele dag open, voor iedereen. Daarom houden we onze prijzen betaalbaar. Aan onze lange eettafels is iedereen welkom om aan te schuiven. Wereldreizigers van ver, maar ook onze buren uit Amsterdam Noord. Wij scheppen op. Jij tast toe.

Bij BUNK serveren we wat we zelf het liefste eten. Op ons menu staan gerechten die je kent uit de wereldkeuken. Geserveerd met een verrassende twist. Je hebt ruime keuze uit duurzame vlees- en visgerechten, die ook heel lekker zijn als je ervoor kiest om ze vegetarisch te bestellen.

LEKKER ONTBIJTEN, LUNCHEN EN DINEREN

Heb je een kater? Of ben je juist aan het detoxen? Zin in een stevig ontbijt? Of eet je even geen vet? Wij hebben een kaart samengesteld met ontbijtjes, lunch en diners die helemaal bij je stemming passen.

Onze kaart is voor iedereen. Voor wie haast heeft en voor wie juist even onderuit wil zakken. Voor wie iets stevigs wil, of juist iets lichts. Een lekker vegetarisch gerecht of juist alleen maar zoet.

Onze keuken zorgt met liefde en aandacht voor de juiste gerechten, voor iedereen, iedere dag. Kom het zelf proeven!

ONZE EIGEN DRANK

BUNK werkt samen met brouwers. Het doel: een biologische BUNK biertje brouwen! Hun andere hobby’s zijn BUNK Wodka en BUNK Gin maken in de distilleerderij. Sinds kort kan je zelf heerlijke Jenever van BUNK drinken. Onze koffie komt van een brander in de buurt.

Onze drankkaart is verder lang en divers, want voor wijnen enzo moet je nou eenmaal de grens over. Voor elk wat chills.

Hou je niet van lange lijstjes? Met de barkeeper kom je er wel uit!

KUNST, CULTUUR EN EVENTS

Al zo’n 100 jaar is de St. Ritakerk  een plek waar de buurt samenkomt. Wij brengen de oude buurtfunctie van de kerk weer terug, niet alleen door een toegankelijk restaurant te openen, maar ook door lokale kunstenaars bij ons culturele aanbod te betrekken. Zo stellen we onze muren beschikbaar voor exposities en starten wij in onze studio een radiostation waarop talent kan experimenteren.

Daarnaast organiseren wij culturele evenementen die altijd gratis toegankelijk zijn, ook voor onze buurtgenoten. Soms is er een optreden van een Amsterdamse singer-songwriter, dan hebben we weer eens een dj die gezellige plaatjes draait. Ook zijn er lezingen, poëzie, cabaretvoorstellingen, lichtshows en filmavonden. Kom jij binnenkort eens binnen om de bloemetjes buiten te zetten in onze hemelse hangout?

RESERVEER

Klik hier om te reserveren

BUNK RESTAURANT AMSTERDAM
Hagedoornplein 2
1031 BV Amsterdam Noord

t. +31 88 69 69 824
e. amsterdam@bunkrestaurants.com

Nederlands
X