EEN HEMELS RESTAURANT IN HET CENTRUM VAN UTRECHT

In hartje Utrecht runnen wij een gezellig restaurant in een monumentale kerk met zelf gebrouwen bier op de tap, betaalbare gerechten op ons gevarieerde menu en lange tafels voor etentjes, drankjes, vergaderingen of zomaar een praatje.

Zelf zijn we niet religieus. Maar we hebben wel van die principes: Onze kerkdeuren staan altijd open, voor iedereen. Zelfs tijdens de optredens en exposities die we organiseren met lokale kunstenaars, is de toegang altijd laagdrempelig en bovendien kosteloos. Dat is nog eens lekker binnenkomen!

LEKKER ONTBIJTEN, LUNCHEN EN DINEREN

Voor ons menu vliegen we de wereld over. Vinden we mooie, authentieke gerechten, dan nemen wij ze mee naar BUNK. Hieraan geven wij een verrassende twist. Hoewel we gek zijn op vlees en vis, bieden we onze gerechten ook vegetarisch aan. Altijd werken we duurzaam en met biologische producten, zodat het niet alleen goed smaakt, maar ook goed voelt.

BUNK VOOR THUIS

Heb je liever een knus diner thuis? Geniet nu van BUNK gerechten in de comfort van je eigen huis. Bestel je favoriete BUNK gerechten met de onderstaande link of via je favoriete home delivery app.

ONZE EIGEN DRANK

BUNK heeft zijn eigen brouwers. Het doel: een biologisch BUNK biertje brouwen! Hun andere hobby’s zijn BUNK Wodka en BUNK Gin maken in onze distilleerderij. Je kan ook de heerlijke Jenever van BUNK drinken. Onze koffie komt van een brander in de buurt.

Onze drankkaart is verder lang en divers, onze wijnen zijn niet lokaal want voor een goede wijn moet je nou eenmaal de grens over. Voor elk wat chills.

Hou je niet van lange lijstjes? Vraag dan gewoon wat lekker is!

EVENTS, KUNST EN CULTUUR.

Vroeger kwam de buurt samen in deze kerk. Nu willen wij die buurtfunctie weer terugbrengen. In een intiem interieur vol wonderlijke kunst en gerestaureerd kerkmeubilair.

Daarnaast organiseren wij culturele evenementen die altijd gratis toegankelijk zijn, ook voor onze buurtgenoten. Soms laten wij het oude orgel weer klinken tijdens een ontspannend katerontbijt. Soms kun je je hand laten lezen in een stiekem hoekje. In deze kerk staat de tijd niet langer stil. Maar je zou hem wel zomaar opeens kunnen vergeten.

BIJNA ALTIJD OPEN

We zijn de hele dag open, voor iedereen.

Openingstijden
zo – do 07:30 tot 00:00
vr – za 07:30 tot 01:00

RESERVEER

Klik hier om te reserveren

BUNK RESTAURANT UTRECHT
Catharijnekade 9
3511 RT Utrecht

t. 088 696 9811
e. utrecht@bunkrestaurants.com

Nederlands
X